Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Vacature

Buitenschoolseopvang (BSO)

VACATURE BSO

Pedagogische medewerker BSO

Ben jij op zoek naar een kleine organisatie, waarin korte lijnen en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn? Ga jij voor kwaliteit, inzicht en deskundigheid?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kindercentrum Kruimeltje is op zoek naar een enthousiaste, deskundige, lieve en gedreven pedagogische medewerker voor  onze BSO. Op onze BSO draag je de verantwoordelijkheid voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Als pedagogisch medewerker bij Kindercentrum Kruimeltje zorg jij ervoor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, zodat jij  samen met jouw collega’s de kinderen optimaal kunt begeleiden tijden hun ontwikkeling.

Communicatie binnen Kindercentrum Kruimeltje is van groot belang om de grote verantwoordelijkheid die we samen dragen voor onze kinderen, optimaal vorm te kunnen geven. Daarbij is het belangrijk dat je goed kunt schakelen aangezien je te maken hebt met
verschillende leeftijden/behoeftes. Geen kind en geen dag in de opvang is hetzelfde wat deze functie dynamiek en afwisseling geeft.

Wie is Kindercentrum Kruimeltje?

Kindercentrum Kruimeltje is een kleine zelfstandige organisatie met 4 KDV stamgroepen en twee BSO-groepen. Kruimeltje vindt persoonlijke aandacht, een huiselijke sfeer en natuurbeleving belangrijke uitgangspunten. Kinderen en hun ouders moeten zich welkom voelen en hun eigen plekje krijgen binnen de opvang. Door te werken met vaste pedagogisch medewerkers en de mogelijkheid te bieden zowel jong als oud met elkaar kennis te laten maken voelt de opvang aan als een groot gezin.

Wat bieden we jou?

  • - 16 uur per week.
  • Een fijne, inspirerende en professionele werkomgeving waarin we streven naar Kwalitatief goede opvang.
  • Tijd en aandacht voor jouw ontwikkeling, (ruime coaching uren)
  • Een salaris volgens, cao-kinderopvang FCB; schaal 6 trede afhankelijk van opleiding en werkervaring.

 

Wat vragen we van jou?

  • Professionele en liefdevolle houding
  • Afgeronde opleiding die kwalificeert voor het werken in de kinderopvang (minimaal niveau 4)
  • Flexibele, positieve instelling
  • Waardevolle aanvulling van ons team
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal minimaal 3F

 

Is deze vacature iets voor jou?

Wij leren je graag kennen!

Heb je vragen?

Bel naar Kindercentrum Kruimeltje 0596-568500 en vraag naar Diana of René of stuur je sollicitatiebrief en je curriculum vitae naar info@kindercentrumkruimeltje.nl

 

Over de auteur

Kindercentrum Kruimeltje