Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Team Kindercentrum Kruimeltje

KINDEROPVANG REGIO EEMSDELTA

Kindercentrum Kruimeltje Team

De eigenaren van deze onderneming zijn René en Diana Tebbenhof. Dankzij hun aanwezigheid op elke werkdag, zijn de communicatielijnen kort en hebben ze erin geslaagd om, samen met hun medewerkers, dezelfde kwaliteit en persoonlijke aandacht te behouden die Diana als gastouder aan huis bood.

EIGENAAR

Diana Tebbenhof

Diana is zowel eigenaar, manager, administratief medewerker,  beleidsmedewerker als pedagogisch medewerker van Kindercentrum Kruimeltje.

Diana wordt in haar taken ondersteund door haar partner en mede-eigenaar René Tebbenhof.

EIGENAAR

René Tebbenhof

René hij ondersteunt in de bedrijfsvoering, is verantwoordelijk voor de financiële administratie, voert praktische klussen uit, maar ondersteunt ook in het halen en brengen van de BSO-kinderen.

Ook hun 3 kinderen zijn regelmatig bij Kindercentrum Kruimel te vinden.

Administratie

ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER

Annoeska van der Meulen

Vanaf 1 juli 2018 is, Annoeska van der Meulen aangenomen als
administratief ondersteuner. Annoeska is van maandag t/m donderdag
aanwezig in de ochtend. Haar taken bestaan o.a. uit het opstellen/ wijzigen van de contracten en het inplannen van de kinderen. Daarnaast ondersteund zij in het brengen van de kinderen naar school.

BSO Kruimelaars 1

Pedagogisch medewerkers

Pedagogisch medewerker

Brigitte van Timmeren

Heeft ruime ervaring in het werken als groepsleidster in de BSO en
eerste vaste gezicht van Kruimeltje sinds maart 2015. Brigitte wil alle kinderen gezien hebben en persoonlijke aandacht geven. Spelletjes doen zoals Weerwolven of een toneelstukje bedenken met elkaar, vind ze een fijne manier van samen werken met de kinderen. Met haar SPH-diploma is zij een goede aanvulling binnen het team als het gaat om een overstijgende visie maar ook bij het signaleren en ondersteunen van bijzonderheden in de ontwikkeling. Brigitte is een vast gezicht voor de BSO-kinderen (Kruimelaars 1) op dinsdag, woensdag en donderdag.

Pedagogisch medewerker

Angelique Hendriks

In 2020 bij Kruimeltje binnengekomen als stagiaire en na het behalen van haar diploma gelijk gestart als invalkracht. Angelique weet wat er speelt onder de kinderen, is leergierig en professioneel. Ze benadert de kinderen op een vertrouwde manier en sluit graag aan bij hun  belevingswereld. Angelique is een vast gezicht BSO kruimelaars op de maandag en vrijdag en op de donderdag bij de Kruimelientjes.

Pedagogisch medewerker / coach

Annelies Schoen

Gestart bij Kruimeltje in augustus 2021. Daarvoor al jaren werkzaam binnen de kinderopvang. Annelies is enthousiast en positief ingesteld met een bak aan ervaring een echte aanwinst binnen het team. Annelies is vast gezicht bij Kruimelaars 1 op maandag t/m donderdag. Daarnaast is Annelies pedagogisch coach, en ondersteund in het begeleiden van het team in hun pedagogische vaardigheden door mee te werken binnen alle stamgroepen.

 

BSO Kruimelaars 2

Pedagogisch medewerkers

Pedagogisch medewerker

Frouwke Meijerhof

Gestart bij Kruimeltje vanaf mei 2021. Frouwke is creatief, enthousiast en geniet ervan een fijn persoonlijk contact aan te gaan met de kinderen die haar zijn toevertrouwd. Ze is vast gezicht op onze oudste BSO-groep Kruimelaars 2 van maandag t/m donderdag. Daarnaast werkt ze op maandag, woensdag en donderdag van 8:30-13:00 uur bij peutergroep Kruimels 2.

Pedagogisch medewerker

Karin Hubers

Vanaf september 2022 gestart bij Kruimeltje na jaren in Groningen te hebben gewerkt binnen de kinderopvang. Karin geniet ervan om samen met de kinderen van elke opvang dag een vrolijke en leuke dag te maken. Met haar enthousiasme en creatieve eigenschappen is Karin een vast gezicht op de oudste BSO. (kruimelaars 2)

Peutergroep Kruimels

Pedagogisch medewerker

Jennifer Bolt

Is eind februari 2020 gestart bij Kruimeltje. Na een aantal jaren in de detailhandel te hebben gewerkt heeft Jennifer besloten weer te gaan werken binnen de kinderopvang. Jennifer is duidelijk, rustig en professioneel. Ze houdt ervan een gezellige dag te creëren met de kinderen waarin alle kinderen zich gezien en gehoord voelen. Jennifer werkt op dinsdag en donderdag bij Kruimels onze peutergroep.

Pedagogisch medewerker

Wilma Janse- Roggeveld

Vanaf oktober 2020 gestart bij Kruimeltje na jaren in Groningen te hebben gewerkt binnen de kinderopvang. Wilma geniet ervan om samen met de kinderen van elke opvang dag een vrolijke en leuke dag te maken. Met haar eigen enthousiasme, inspelen op wat er leeft bij de kinderen is haar uitgangspunt. Wilma is op maandag, dinsdag en donderdag vast gezicht bij de peuters. (Kruimels)

Pedagogisch medewerker

Christien Bosman

Is in November 2020 gestart bij Kruimeltje, nadat ze jaren niet binnen de kinderopvang heeft gewerkt. Christien is lief, zorgzaam en speelt graag in op de ontwikkeling van de kinderen. Als vast gezicht bij de peuters van Kruimels heeft ze haar draai helemaal gevonden. Ze is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag.

Dreumesgroep Kruimeltjes

Pedagogisch medewerker

Joreen Sjahkit

Is ons team komen versterken in januari 2018, zij is moeder van een
dochter (Noalise juli 2017 geboren) en heeft veel ervaring in het begeleiden van groepen kinderen. Joreen werkt als vast gezicht op dinsdag, donderdag en vrijdag op de verticale groep Kruimeltjes. Met haar vrolijke lach en duidelijke structuur maakt zij van ieder opvang dag een gezellige dag!

Pedagogisch medewerker

Sandra Kraal

Is vanaf 1 november 2019 bij ons in dienst gekomen. Sandra is in het
voorjaar van 2019 van Drenthe naar Groningen verhuisd om bij haar
vriend te gaan wonen. Sandra heeft in Februari 2021 haar eerste kindje Roos gekregen. Sandra heeft ervaren dat het bieden van persoonlijke aandacht en het aanreiken van individuele uitdagingen als resultaat heeft dat kinderen een fijne opvang dag hebben. Dit doet zij door goed naar de kinderen te kijken en aan te sluiten ben hun belevingswereld. Sandra is vast gezicht op maandag, dinsdag en woensdag bij de Kruimeltjes.

Pedagogisch medewerker

Esther Wieringa

Komt van het gastouderschap en sinds de zomer van 2022 in dienst bij
Kruimeltje. Esther heeft 4 volwassen kinderen en ruime ervaring in het
werken in de kinderopvang. Esther houdt ervan de kinderen mee te nemen in een gezellige dag vol nieuwe ontdekkingen. Esther werkt op dinsdag en woensdag bij Kruimeltjes en op vrijdag bij Kruimelientjes.

Pedagogisch medewerker

Janine Harkema

Start eind maart 2023 bij Kruimeltjes. Ze heeft hiervoor jaren gewerkt bij een andere kinderopvang organisatie. Janine haar werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Janine heeft veel zin om binnen Kruimeltje aan de slag te gaan.

Babygroep Kruimelientjes

Pedagogisch medewerker

Myriam Zeeman

Myriam heeft jaren gewerkt bij meerdere opvang organisaties en vanaf
maart 2021 binnen Kruimeltje gestart. Myriam houdt ervan overzicht te
houden en persoonlijke aandacht te geven aan de kinderen. Professionaliteit en zorgzaamheid staan bij haar voorop. Ze is dan ook 
goed op haar plek als vast gezicht bij Kruimelientjes (babygroep) van dinsdag t/m vrijdag.

 

Pedagogisch medewerker

Janine Eberlei

Is vanaf eind juli 2018 ons team komen versterken. Janine staat stevig
in haar schoenen en weet wat ze wil; persoonlijke aandacht geven aan
alle kinderen in de opvang. Janine vindt het een uitdaging om onze jongste kinderen te leren kennen en hun een fijne dag te bezorgen. Rust, structuur en persoonlijke aandacht vindt ze daarin erg belangrijk. Janine is een vast gezicht op de stamgroep 0 t/m 2 jaar van maandag t/m  donderdag.

Pedagogisch medewerker

Cassandra Bakker

Is vanaf mei 2019 in dienst gekomen. Cassandra is kalm, liefdevol en
sterk in het bieden van persoonlijke aandacht. Ze vindt het een uitdaging te ontdekken wat de behoeftes van de kinderen zijn en hoe ze daar het beste op in kan spelen. Cassandra heeft een dochtertje Ysaline die ze regelmatig meeneemt naar Kruimeltje. Cassandra is werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag bij onze jongste groep Kruimelientjes.

 

Pedagogisch medewerker

Bella Bouwmeester

Vanaf eind januari gestart bij Kruimeltje. Komt uit de gehandicapten zorg maar heeft ook ervaring in het werken in de kinderopvang. Bella heeft hier volwassen kinderen en zal vanaf de start bij ons 6 maanden een bijscholingstraining volgen.

Onze pedagogisch medewerkers worden in hun groepstaken ondersteund door

Ondersteuners

Groepshulp

Esmee Tebbenhof

Is vanaf september 2022 bij ons in dienst. Esmee ondersteund op alle groepen.

Groepshulp

Debora Bargmann

Coördineert alle huishoudelijke randvoorwaarden binnen de opvang. Van
boodschappen bestellen tot kinderen ophalen van school. Debora geniet
ervan om naast de huishoudelijke taken, te ondersteunen met activiteiten samen met de kinderen.

Professionaliteit

We selecteren onze medewerkers zorgvuldig. Alle medewerkers hebben een beroepskwalificatie en zijn daarmee toegerust voor de werkzaamheden binnen onze organisatie.

Al onze medewerkers zijn geschoold en in het bezit van een diploma voor het bieden van eerste hulp aan kinderen en oefenen van het handelen bij brand en ontruiming. Hiervoor worden jaarlijks herhalingstrainingen uitgevoerd. (Zie pedagogische beleidsplan 3.4)

Binnen Kruimeltje is Diana Tebbenhof aangesteld als pedagogisch beleidsmedewerker en Annelies Schoen als pedagogisch coach.

Als pedagogisch beleidsmedewerker houdt zij zich bezig met het ontwikkelen van het beleid t.a.v. de pedagogische praktijk en het (blijven) ontwikkelen van het pedagogisch beleidsplan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met alle pedagogisch medewerkers.
(Zie pedagogische beleidsplan 3.4)