Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Team Kindercentrum Kruimeltje

KINDEROPVANG REGIO EEMSDELTA

Kindercentrum Kruimeltje Team

De eigenaren van deze onderneming zijn René en Diana Tebbenhof. Dankzij hun aanwezigheid op elke werkdag, zijn de communicatielijnen kort en hebben ze erin geslaagd om, samen met hun medewerkers, dezelfde kwaliteit en persoonlijke aandacht te behouden die Diana als gastouder aan huis bood.

EIGENAAR

Diana Tebbenhof

Diana is zowel eigenaar, manager, administratief medewerker,  beleidsmedewerker als pedagogisch medewerker van Kindercentrum Kruimeltje.

Diana wordt in haar taken ondersteund door haar partner en mede-eigenaar René Tebbenhof.

EIGENAAR

René Tebbenhof

René hij ondersteunt in de bedrijfsvoering, is verantwoordelijk voor de financiële administratie, voert praktische klussen uit, maar ondersteunt ook in het halen en brengen van de BSO-kinderen.

Ook hun 3 kinderen zijn regelmatig bij Kindercentrum Kruimel te vinden.

Administratie

ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER

Annoeska van der Meulen

Vanaf 1 juli 2018 is, Annoeska van der Meulen aangenomen als
administratief ondersteuner. Annoeska is van maandag t/m donderdag
aanwezig in de ochtend. Haar taken bestaan o.a. uit het opstellen/ wijzigen van de contracten en het inplannen van de kinderen. Daarnaast ondersteund zij in het brengen van de kinderen naar school.

Pedagogisch coach

Annelies Schoen

Annelies Schoen, gestart bij Kruimeltje in augustus 2021. Daarvoor al jaren werkzaam binnen de kinderopvang. Annelies is enthousiast en positief ingesteld met een bak aan ervaring. Op maandag, dinsdag en donderdag is Annelies aanwezig als pedagogisch coach.

Daarnaast ondersteunt zij Diana in het begeleiden van het team. Het accent voor haar ligt in het ondersteunen van de pedagogische vaardigheden binnen het team door mee te werken binnen alle stamgroepen.

 

BSO Kruimelaars 1

Pedagogisch medewerkers

Pedagogisch medewerker

Brigitte van Timmeren

Heeft ruime ervaring in het werken als groepsleidster in de BSO en
eerste vaste gezicht van Kruimeltje sinds maart 2015. Brigitte wil alle kinderen gezien hebben en persoonlijke aandacht geven. Spelletjes doen zoals Weerwolven of een toneelstukje bedenken met elkaar, vind ze een fijne manier van samen werken met de kinderen. Met haar SPH-diploma is zij een goede aanvulling binnen het team als het gaat om een overstijgende visie maar ook bij het signaleren en ondersteunen van bijzonderheden in de ontwikkeling. Brigitte is een vast gezicht voor de BSO-kinderen (Kruimelaars 1) op dinsdag, woensdag en donderdag.

Medewerker

Laurien Oost

Laurien is vanaf maart 2024 in het bezit van haar diploma nadat ze 2 jaar binnen Kruimeltje heeft stage gelopen. Laurien is enthousiast zorgzaam en zorgvuldig in het begeleiden van de haar toevertrouwde kinderen. Laurien is op dinsdag en donderdag bij de kinderen van Kruimels. Op maandag en vrijdag is ze aanwezig bij Kruimelaars 1.

Pedagogisch medewerker

Charissa Veldman

Start vanaf 1 oktober 2023 bij Kruimeltje. Charissa heeft ruime BSO- ervaring en zal op dinsdag, donderdag en vrijdag bij Kruimelaars 1 te vinden zijn. Charissa is enthousiast over het werken op de BSO en geniet ervan om samen met de kinderen een fijne middag te creëren.

BSO Kruimelaars 2

Pedagogisch medewerkers

Pedagogisch medewerker

Angelique Hendriks

In 2020 bij Kruimeltje binnengekomen als stagiaire en na het behalen van haar diploma gelijk gestart als invalkracht. Angelique weet wat er speelt onder de kinderen, is leergierig en professioneel. Ze benadert de kinderen op een vertrouwde manier en sluit graag aan bij hun  belevingswereld. Angelique is een vast gezicht bij BSO kruimelaars 2 op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Pedagogisch medewerker

Frouwke Meijerhof

Gestart bij Kruimeltje vanaf mei 2021. Frouwke is creatief, enthousiast en geniet ervan een fijn persoonlijk contact aan te gaan met de kinderen die haar zijn toevertrouwd. Ze is vast gezicht op onze oudste BSO-groep Kruimelaars 2 van maandag t/m donderdag. Daarnaast werkt ze op maandag, woensdag en donderdag van 8:30-13:00 uur bij peutergroep Kruimels 2.

Pedagogisch medewerker

Karin Hubers

Vanaf september 2022 gestart bij Kruimeltje na jaren in Groningen te hebben gewerkt binnen de kinderopvang. Karin geniet ervan om samen met de kinderen van elke opvang dag een vrolijke en leuke dag te maken. Met haar enthousiasme en creatieve eigenschappen is Karin een vast gezicht op de oudste BSO. (kruimelaars 2)

Peutergroep Kruimels

Pedagogisch medewerker

Jennifer Bolt

Is eind februari 2020 gestart bij Kruimeltje. Na een aantal jaren in de detailhandel te hebben gewerkt heeft Jennifer besloten weer te gaan werken binnen de kinderopvang. Jennifer is duidelijk, rustig en professioneel. Ze houdt ervan een gezellige dag te creëren met de kinderen waarin alle kinderen zich gezien en gehoord voelen. Jennifer werkt op dinsdag en donderdag bij Kruimels onze peutergroep.

Medewerker

Laurien Oost

Laurien is vanaf maart 2024 in het bezit van haar diploma nadat ze 2 jaar binnen Kruimeltje heeft stage gelopen. Laurien is enthousiast zorgzaam en zorgvuldig in het begeleiden van de haar toevertrouwde kinderen. Laurien is op dinsdag en donderdag bij de kinderen van Kruimels. Op maandag en vrijdag is ze aanwezig bij Kruimelaars 1.

PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Inge Lommerts

Inge is in februari 2022 bij ons begonnen als BOL-stagiaire op de verticale groep Kruimeltjes. Vanaf september 2022 is ze bij ons in dienst gekomen als BBL-stagiaire waar ze in december 2023 haar diploma voor heeft behaald. Inge is enthousiast en vaardig. Ze is op maandag, woensdag en vrijdag bij peutergroep Kruimels werkzaam.

Pedagogisch medewerker

Christien Wigboldus

Is in November 2020 gestart bij Kruimeltje, nadat ze jaren niet binnen de kinderopvang heeft gewerkt. Christien is lief, zorgzaam en speelt graag in op de ontwikkeling van de kinderen. Als vast gezicht bij de peuters van Kruimels heeft ze haar draai helemaal gevonden. Ze is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag.

Dreumesgroep Kruimeltjes

Pedagogisch medewerker

Sandra Kraal

Is vanaf 1 november 2019 bij ons in dienst gekomen. Sandra is in het
voorjaar van 2019 van Drenthe naar Groningen verhuisd om bij haar
vriend te gaan wonen. Sandra heeft in Februari 2021 haar eerste kindje Roos gekregen. Sandra heeft ervaren dat het bieden van persoonlijke aandacht en het aanreiken van individuele uitdagingen als resultaat heeft dat kinderen een fijne opvang dag hebben. Dit doet zij door goed naar de kinderen te kijken en aan te sluiten ben hun belevingswereld. Sandra is vast gezicht op maandag, dinsdag en woensdag bij de Kruimeltjes.

Pedagogisch medewerker

Fleur Harkema

Vanaf 9 april 2024 zal Fleur ons team komen versterken. Fleur heeft enkele jaren ervaring in de kinderopvang en is enthousiast om bij ons te gaan starten. Fleur haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Pedagogisch medewerker

Janine Harkema

In maart 2023 gestart bij Kruimeltjes. Hiervoor heeft Janine jaren gewerkt bij een andere kinderopvang organisatie. Janine haar werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Janine heeft het enorm naar de zin binnen Kruimeltje en geniet ervan iedere opvangdag te werken met een lach. Daarnaast is ze zorgzaam en zorgvuldig in het omgaan met de haar toevertrouwde kinderen.

Pedagogisch medewerker

Bella Bouwmeester

Komt uit de gehandicapten zorg, maar heeft ook ervaring in het werken in de kinderopvang. Heeft bewust gekozen voor de overstap naar de kinderopvang. Bella heeft vier volwassen kinderen en maakt van alle opvang dagen voor de kinderen van Kruimeltje een feestje! Bella werkt vanaf het voorjaar van 2023 bij ons op dinsdag, donderdag en vrijdag bij Kruimeltjes.

Babygroep Kruimelientjes

Pedagogisch medewerker

Myriam Zeeman

Myriam heeft jaren gewerkt bij meerdere opvang organisaties en vanaf
maart 2021 binnen Kruimeltje gestart. Myriam houdt ervan overzicht te
houden en persoonlijke aandacht te geven aan de kinderen. Professionaliteit en zorgzaamheid staan bij haar voorop. Ze is dan ook 
goed op haar plek als vast gezicht bij Kruimelientjes (babygroep) van dinsdag t/m vrijdag.

 

Pedagogisch medewerker

Cassandra Bakker

Is vanaf mei 2019 in dienst gekomen. Cassandra is kalm, liefdevol en
sterk in het bieden van persoonlijke aandacht. Ze vindt het een uitdaging te ontdekken wat de behoeftes van de kinderen zijn en hoe ze daar het beste op in kan spelen. Cassandra heeft een dochtertje Ysaline die ze regelmatig meeneemt naar Kruimeltje. Cassandra is werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag bij onze jongste groep Kruimelientjes.

 

Pedagogisch medewerker

Maaike Kroeze

Maaike is in juni 2023 bij ons gestart en komt vanuit een grotere kinderopvang organisatie waar ze ook op de babygroep heeft gewerkt. Maaike heeft ruime ervaring in het werken met baby’s in de opvang en houdt van rust en structuur voor de kinderen met de nodige persoonlijke aandacht. Haar werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

Pedagogisch medewerker

Manon Ubbens

Manon is bij ons gestart vanaf juni 2023. Manon komt vanuit de gehandicapten zorg en heeft bewust gekozen voor de overstap naar de kinderopvang. Manon geniet ervan voor de allerkleinsten van onze opvang te zorgen en ze persoonlijke aandacht te geven. Manon heeft zelf twee dochters die ook regelmatig mee naar de opvang gaan. Manon haar werkdagen zijn; dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Pedagogisch medewerker

Esther Wieringa

Komt van het gastouderschap en sinds de zomer van 2022 in dienst bij
Kruimeltje. Esther heeft 4 volwassen kinderen en ruime ervaring in het
werken in de kinderopvang. Esther houdt ervan de kinderen mee te nemen in een gezellige dag vol nieuwe ontdekkingen. Esther werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij Kruimelientjes.

Onze pedagogisch medewerkers worden in hun groepstaken ondersteund door

Ondersteuners

Groepshulp

Esmee Tebbenhof

Is vanaf mei 2022 bij ons in dienst gekomen als groepshulp. Esmee werkt boventallig, ze ondersteunt Diana bij kantoor taken, haalt/brengt kinderen van/naar school en ondersteunt waar ze kan op de groepen.

Groepshulp

Debora Bargmann

Coördineert alle huishoudelijke randvoorwaarden binnen de opvang. Van
boodschappen bestellen tot kinderen ophalen van school. Debora geniet
ervan om naast de huishoudelijke taken, te ondersteunen met activiteiten samen met de kinderen.

Professionaliteit

We selecteren onze medewerkers zorgvuldig. Alle medewerkers hebben een beroepskwalificatie en zijn daarmee toegerust voor de werkzaamheden binnen onze organisatie.

Al onze medewerkers zijn geschoold en in het bezit van een diploma voor het bieden van eerste hulp aan kinderen en oefenen van het handelen bij brand en ontruiming. Hiervoor worden jaarlijks herhalingstrainingen uitgevoerd. (Zie pedagogische beleidsplan 3.4)

Binnen Kruimeltje is Diana Tebbenhof aangesteld als pedagogisch beleidsmedewerker en Annelies Schoen als pedagogisch coach.

Als pedagogisch beleidsmedewerker houdt zij zich bezig met het ontwikkelen van het beleid t.a.v. de pedagogische praktijk en het (blijven) ontwikkelen van het pedagogisch beleidsplan. Dit doet zij in nauwe samenwerking met alle pedagogisch medewerkers.
(Zie pedagogische beleidsplan 3.4)