Het team achter Kindercentrum Kruimeltje

Het team bij Kruimeltje is klein en daardoor snel vertrouwd. Het personeel in loondienst wordt ondersteund door vaste vrijwilligers die ook nog eens familie (ouders) zijn van de eigenaren. Deze “opa’s” en “oma’s” versterken de huiselijke setting.

De eigenaren; Diana Tebbenhof is zowel eigenaar, manager, administratief medewerker als pedagogisch coach, beleidsmedewerker als pedagogisch medewerker op de groepen. Doordat zij nog steeds bijna alle dagen aanwezig is en mee werkt op de groepen, zijn de lijnen kort en is zij er in geslaagd om samen met haar medewerkers dezelfde kwaliteit en persoonlijke aandacht vast te houden als toen zij alleen als gastouder functioneerde. Diana wordt in haar administratieve taken ondersteund door haar partner; René Tebbenhof hij verzorgt zowel de financiële administratie, maar ondersteunt ook in het halen en brengen van de BSO-kinderen. Ook hun kinderen zijn regelmatig op Kruimeltje te vinden. De jongste komt af en toe op de BSO en de oudste twee voor de gezelligheid. Er zijn 8 pedagogisch medewerkers in loondienst, 2 groepshulpen en 1 medewerkster ondersteund met de administratie.   

Ons pedagogisch medewerkers team: 

Brigitte van Timmeren
Heeft ruime ervaring in het werken als groepsleidster en is als eerste medewerkster in maart 2015 bij Kruimeltje gestart. Brigitte is betrokken en heeft persoonlijke aandacht voor de kinderen hoog in het vaandel staan! Met haar SPH-diploma is zij een goede aanvulling binnen het team als het gaat om een overstijgende visie maar ook bij het signaleren en ondersteunen van bijzonderheden in de ontwikkeling. Brigitte werkt als vast gezicht op de BSO en vult dit aan met contact momenten bij de oudste peuters.

 

 

 

Melanie Meijer
Sinds 01 augustus 2015 werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kruimeltje. Met haar van nature rustige en gestructureerde houding zorgt zij ervoor dat alle kinderen de nodige verzorging en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Melanie heeft haar diploma niveau 3 behaald in 2014. Melanie is als vast gezicht werkzaam op de babygroep. Melanie is in november 2018 bevallen van haar eerste kindje, Joel. Joel gaat regelmatig mee naar Kruimeltje.

 

 

 

Joreen Sjahkit 
Is werkzaam bij Kruimeltje sinds januari 2018. Joreen heeft een vrolijke, laagdrempelige uitstraling en geniet ervan de kinderen te zien ontwikkelen. Joreen heeft in 2012 haar sociaal pedagogisch medewerker diploma niveau 4 behaald. Joreen is werkzaam als vastgezicht op de peutergroep en op de BSO. Joreen heeft een dochtertje Noalise, die regelmatig mee komt naar Kruimeltje.

 

 

 

Janine Eberlei
Onze jongste medewerkster, is sinds 21 juni 2018 werkzaam bij Kruimeltje. Janine staat stevig in haar schoenen en houd van knuffelen met alle baby’s. Zij geniet er van om de baby’s beter te leren kennen en doet er alles aan hen een fijne dag te bezorgen. Janine heeft in 2018 haar diploma sociaal pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Janine is werkzaam als vast gezicht op de babygroep.

 

 

 

Cassandra Bakker
Cassandra is sinds mei 2019 werkzaam bij Kruimeltje. Zij werkt zowel bij de baby's, bij de peuters als bij de BSO. Cassandra heeft een kalme, zorgzame houding en geniet van alle verschillen in leeftijdsgroepen binnen Kruimeltje. Cassandra heeft een dochtertje Ysaline die regelmatig mee komt naar Kruimeltje.

 

 

 

Sandra Kraal
Sandra is vanaf 1 november 2019 bij ons in dienst gekomen. Sandra is in het voorjaar van 2019 van Drenthe naar Groningen verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen. Sandra heeft in de korte tijd na het behalen van haar diploma, gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 in 2018, al veel leuke ervaringen opgedaan in het vakgebied van pedagogisch medewerker. Zo heeft zij al ervaren dat het bieden van persoonlijke aandacht en het aanreiken van individuele uitdagingen als resultaat heeft dat kinderen een fijne opvang dag hebben. Dit doet zij door goed naar de kinderen te kijken en aan te sluiten ben hun belevingswereld. Sandra is vast gezicht bij de jongste peuters en op dinsdag bij de BSO.

 

 

 

 

Jennifer Bolt
Eind februari 2020 start Jennifer bij Kruimeltje. Zij is in het bezit van het diploma pedagogisch medewerker niveau 3. Na een aantal jaren in de detailhandel te hebben gewerkt, heeft Jennifer besloten weer te gaan werken binnen de kinderopvang. Ze houdt ervan een gezellige dag te creëren met de kinderen waarin alle kinderen zich gezien en gehoord voelen. Jennifer zal voorlopig op alle groepen ingezet worden.

 

 

 

 

Oma Thea is sinds 1 maart 2018 werkzaam als pedagogisch medewerkster (invalkracht). Oma Thea heeft haar verzorgende niveau 3 behaald in 2012 toen zij nog werkzaam was in de ouderen zorg. Vanaf haar pensioen springt zij bij wanneer nodig en komt iedere week ondersteunen in de huishouding als groepshulp. Zo blijft oma een vast gezicht voor de kinderen.

 

Groepshulp

 Debora Bargmann bij ons gestart als huishoudelijk medewerker in 2015 voor alleen het schoonmaken, maar haar taken zijn al snel verruimd naar vaste groepshulp. Debora heeft zelf 2 kinderen (18 en 22 jaar) en heeft jaren als overblijfmoeder gewerkt op een basisschool. Debora geniet ervan om naast de huishoudelijke taken, de groepen te ondersteunen met b.v. activiteiten samen met de kinderen. Debora is op maandag en dinsdag aanwezig.

 

 

 

Ellen Hoeppertz gestart als vrijwilliger en in November 2019 daarnaast gestart als groepshulp binnen Kruimeltje op de woensdag en donderdag. 

 

 

 

 

 

 

Administratief medewerkster 
Annoeska van der Meulen, sinds 1 Juli 2019 onze administratief medewerkster, Annoeska ondersteund Diana en René bij kantoorwerkzaamheden. Zij is verantwoordelijk voor het invoeren van de wekelijkse planning en het aanmaken en doorvoeren van wijzigingen van de contracten.

Vrijwilligers:

En dan niet te vergeten ons vrijwilligers team!

Opa Jurrie en oma Thea. Een team met een gouden randje want wat zijn ze waardevol voor Kruimeltje! Zij ondersteunen de pedagogisch medewerkers in hun huishoudelijke taken zoals het wassen, was opvouwen, afwassen, stoffen, boodschappen doen, brengen of halen van de kinderen naar/van school enz. Maar zijn ook graag gezien door alle kinderen! Even een boekje lezen bij oma op schoot, deze extra persoonlijke aandacht maakt een dag voor de kinderen net iets specialer!

Maar ook Ellen Hoeppertz is als vrijwilligster actief bij Kruimeltje. Zij komt elke week knutselen met de kinderen op de groep. Maar helpt ook met de inrichting en decoratie van Kruimeltje.

 

 

 

Home

Kindercentrum kruimeltje te Delfzijl, met oog voor de natuur. Kleinschalig en persoonlijk. Betaalbaar voor elke beurs.

Contact

 • Kindercentrum Kruimeltje
  Nieuweweg 14
  9934RC Delfzijl

 • Telefoonnummer: 05 96 56 85 00
  Bij geen gehoor: 06 29 49 07 74

 • E-mail:
  info@kindercentrumkruimeltje.nl

Openingstijden

Ma 07:00 - 18:00 uur
Di 07:00 - 18:00 uur
Wo 07:00 - 18:00 uur
Do 07:00 - 18:00 uur
Vr 07:00 - 18:00 uur
Za gesloten
Zo gesloten

Willekeurige foto's

Wij zijn aangesloten bij:

boink kinderopvang

Wij leiden vakmensen op | Erkend leerbedrijf