Het team achter Kindercentrum Kruimeltje 

 

De eigenaren zijn; René́ en Diana Tebbenhof. Doordat beide eigenaren alle dagen aanwezig zijn, zijn de lijnen kort en zijn ze er in geslaagd om samen met hun medewerkers dezelfde kwaliteit en persoonlijke aandacht vast te houden als toen Diana alleen als gastouder aan huis functioneerde. 

 Diana is zowel eigenaar, manager, administratief medewerker, coach voor de pedagogisch medewerkers, beleidsmedewerker als pedagogisch medewerker. 
Diana wordt in haar taken ondersteund doorhaar partner en mede eigenaar; 
René́; hij ondersteund in de bedrijfsvoering, is verantwoordelijk voor de financië
le administratie, voert praktische klussen uit maar ondersteunt ook in het halen en brengen van de BSO-kinderen. Ook hun 3 kinderen zijn regelmatig op Kruimeltje te vinden. 

 Vanaf 1 juli 2018 is, Annoeska van der Meulen aangenomen als administratief ondersteuner. Haar taken bestaan o.a. uit het opstellen/ wijzigen van de contracten en het inplannen van de kinderen.

 Onze pedagogisch medewerkers;
Brigitte van Timmeren, heeft ruime ervaring in het werken als groepsleidster in de BSO en eerste vaste gezicht van Kruimeltje sinds maart 2015. Brigitte wil alle kinderen gezien hebben  en persoonlijke aandacht geven. Spelletjes doen zoals Weerwolven of een toneelstukje bedenken met elkaar, vind ze een fijne manier van samen werken met de kinderen. Met haar SPH-diploma is zij een goede aanvulling binnen het team als het gaat om een overstijgende visie maar ook bij het signaleren en ondersteunen van bijzonderheden in de ontwikkeling. Brigitte is een vast gezicht voor de BSO-kinderen (Kruimelaars 1) op dinsdag, woensdag en donderdag.

 Melanie Meijer. Met haar van nature rustige en gestructureerde houding zorgt zij al vanaf augustus 2015, ervoor dat alle kinderen de verzorging en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Melanie is een vast gezicht op de verticale groep (Kruimeltjes)op maandag donderdag en vrijdag. Melanie is moeder van twee kinderen; Joel en Davey die regelmatig mee komen naar Kruimeltje.

 Janine Eberlei is vanaf eind juli 2018 ons team komen versterken. Janine staat stevig in haar schoenen en weet wat ze wil; persoonlijke aandacht geven aan alle kinderen in de opvang. Janine vindt het een uitdaging om onze jongste kinderen te leren kennen en hun een fijne dag te bezorgen. Rust, structuur en persoonlijke aandacht vindt ze daarin erg belangrijk. Janine is een vast gezicht op de stamgroep 0 t/m 2 jaar  van maandag t/m donderdag (Kruimelientjes). 

Joreen Sjahkit, is ons team komen versterken in januari 2018, zij is moeder van een dochter (Noalise juli 2017 geboren) en heeft veel ervaring in het begeleiden van groepen kinderen. Joreen werkt als vast gezicht op maandag en vrijdag bij BSO Kruimelaars 1 en op de verticale groep Kruimeltjes op dinsdag en donderdag. Met haar vrolijke lach en duidelijke structuur maakt zij van ieder opvang dag een gezellige dag! 

 Cassandra Bakker; is vanaf mei 2019 in dienst gekomen. Cassandra is kalm, liefdevol en sterk in het bieden van persoonlijke aandacht. Ze vind het een uitdaging te ontdekken wat de behoeftes van de kinderen zijn en hoe ze daar het beste op in kan spelen. Cassandra heeft een dochtertje Ysaline die ze regelmatig mee neemt naar Kruimeltje. Cassandra is werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag bij onze jongste groep Kruimelientjes. 

Sandra Kraal; is vanaf 1 november 2019 bij ons in dienst gekomen. Sandra is in het voorjaar van 2019 van Drenthe naar Groningen verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen. Sandra heeft in Februari 2021 hun eerste kindje Roos gekregen. 
Sandra heeft ervaren dat het bieden van persoonlijke aandacht en het aanreiken van individuele uitdagingen als resultaat heeft dat kinderen een fijne opvang dag hebben. Dit doet zij door goed naar de kinderen te kijken en aan te sluiten ben hun belevingswereld. Sandra is vast gezicht op maandag, dinsdag en woensdag bij de Kruimeltjes (verticale groep)

Jennifer Bolt; is eind februari 2020 gestart bij Kruimeltje. Na een aantal jaren in de detailhandel te hebben gewerkt heeft Jennifer besloten weer te gaan werken binnen de kinderopvang. Jennifer is duidelijk, rustig en professioneel. Ze houdt ervan een gezellige dag te creëren met de kinderen waarin alle kinderen zich gezien en gehoord voelen. Jennifer werkt van maandag t/m donderdag bij Kruimels 2 onze peutergroep.

Wilma Jansen; vanaf oktober 2020 gestart bij Kruimeltje na jaren in Groningen te hebben gewerkt binnen de kinderopvang. Wilma geniet ervan om samen met de kinderen van elke opvang dag een vrolijke en leuke dag te maken. Met haar eigen enthousiasme inspelen op wat er leeft bij de kinderen is haar uitgangspunt. Wilma is op dinsdag en donderdag vast gezicht bij de peuters (Kruimels 1) en werkt 1 middag in de week op BSO Kruimelaars 1.

Christien Wigboldus; is in November 2020 gestart bij Kruimeltje, nadat ze jaren niet binnen de kinderopvang heeft gewerkt. 
Christien is lief, zorgzaam en speelt graag in op de ontwikkeling van de kinderen. Als vast gezicht bij de peuters van Kruimels 1 heeft ze haar draai helemaal gevonden. Ze is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag.

Myriam Zeeman; Myriam heeft jaren gewerkt bij meerdere opvang organisaties en vanaf maart 2021 binnen Kruimeltje gestart. Myriam houd ervan overzicht te houden en persoonlijke aandacht te geven aan de kinderen. Professionaliteit en zorgzaamheid staan bij haar voorop. Ze is dan ook goed op haar plek als vast gezicht bij Kruimelientjes (babygroep) van dinsdag t/m vrijdag.

 Frouwke Meijerhof; gestart bij Kruimeltje vanaf mei 2021. Frouwke is creatief, enthousiast en geniet ervan een fijn persoonlijk contact aan te gaan met de kinderen die haar zijn toevertrouwd. Ze is vast gezicht op onze oudste BSO groep Kruimelaars 2 en daarnaast in de ochtenden aanwezig bij de peuters van Kruimeltjes of Kruimels 1/2. Frouwke is vast gezicht van maandag t/m donderdag.

 Angelique Hendriks;in 2020 bij Kruimeltje binnen gekomen als stagaire en na het behalen van haar diploma gelijk gestart als invalkracht. Angelique weet wat er speelt onder de kinderen, is leergierig en professioneel. Ze benaderd de kinderen op een vertrouwde manier en sluit graag aan bij hun belevingswereld. Angelique is van oktober 2021 t/m maart 2022 met zwangerschaps verlof van haar eerste kindje.

 Annelies Schoen; Gestart bij Kruimeltje in augustus 2021Daarvoor al jaren werkzaam binnen de kinderopvang. Annelies is enthousiast en positief ingesteld met een bak aan ervaring een echte aanwinst binnen het team. Annelies is pedagogisch coach in opleiding en gaat Diana ondersteunen in het begeleiden van het team in hun pedagogische vaardigheden door mee te werken binnen alle stamgroepen.

Karin Hubers; Gestart bij Kruimeltje in september 2022. Daarvoor al jaren werkzaam binnen de kinderopvang. Karin is enthousiast en positief ingesteld, tevens is ze zeer creatief ze heeft aan huis een eigen atelier. Karin is een vast gezicht op de BSO.

 Onze pedagogisch medewerkers worden in hun groepstaken ondersteund door een vaste groepshulp en een vaste vrijwilliger;

 Debora Bargmann; Coordineert alle huishoudelijke randvoorwaarden binnen de opvang. Van boodschappen bestellen tot kinderen ophalen van school. Debora geniet ervan om naast de huishoudelijke taken, te ondersteunen met activiteiten samen met de kinderen.

 Ellen Hoeppertz; vaste vrijwilliger voor het knutselen met de kinderen en het aankleden van de ruimtes. 

  

Home

Kindercentrum kruimeltje te Delfzijl, met oog voor de natuur. Kleinschalig en persoonlijk. Betaalbaar voor elke beurs.

Contact

 • Kindercentrum Kruimeltje
  Noordersingel 1
  9934AK Delfzijl

 • Telefoonnummer: 05 96 56 85 00
  Bij geen gehoor: 06 29 49 07 74

 • E-mail:
  info@kindercentrumkruimeltje.nl

Openingstijden

Ma 06:30 - 18:30 uur
Di 06:30 - 18:30 uur
Wo 06:30 - 18:30 uur
Do 06:30 - 18:30 uur
Vr 06:30 - 18:30 uur
Za gesloten
Zo gesloten

Willekeurige foto's

Wij zijn aangesloten bij:

boink kinderopvang

Wij leiden vakmensen op | Erkend leerbedrijf