Opvoedsituatie

Om de opvoedsituatie zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de thuissituatie wordt de benadering van kinderen in Kindercentrum Kruimeltje zoveel mogelijk afgestemd op de gewoontes van thuis. Weten hoe er thuis wordt omgegaan met het nakomen van regels en de omgang met elkaar, zijn hierbij belangrijke aspecten. Hierbij zal wel rekening worden gehouden met de rest van de groep en de dag structuur van kindercentrum kruimeltje. 

Warmte, veiligheid en vertrouwen

Kindercentrum Kruimeltje draagt zorg voor een opvang die warmte, veiligheid en vertrouwen biedt. Kinderen kunnen zich ontplooien, ze kunnen hun talenten ontdekken en zichzelf verder ontwikkelen. Ze hebben daarbij respect voor zichzelf en anderen en respect voor andere normen en waarden.

Kwaliteit door persoonlijke aandacht

Kindercentrum Kruimeltje streeft een hoog kwaliteitsniveau na. Dit wordt o.a. bereikt door het geven van persoonlijke aandacht en het kiezen voor duurzaam en verantwoord speelgoed dat aansluit bij de specifieke ontwikkelingsfase van het kind. 

Kindercentrum Kruimeltje in Delfzijl neemt kinderen serieus, benadert kinderen liefdevol en respecteert hun eigenheid, om zo een gevoel van geborgenheid te creëren.

Home

Kindercentrum kruimeltje te Delfzijl, met oog voor de natuur. Kleinschalig en persoonlijk. Betaalbaar voor elke beurs.

Contact

 • Kindercentrum Kruimeltje
  Nieuweweg 14
  9934RC Delfzijl

 • Telefoonnummer: 05 96 56 85 00
  Bij geen gehoor: 06 29 49 07 74

 • E-mail:
  info@kindercentrumkruimeltje.nl

Openingstijden

Ma 07:00 - 18:00 uur
Di 07:00 - 18:00 uur
Wo 07:00 - 18:00 uur
Do 07:00 - 18:00 uur
Vr 07:00 - 18:00 uur
Za gesloten
Zo gesloten

Willekeurige foto's

Wij zijn aangesloten bij:

boink kinderopvang

Wij leiden vakmensen op | Erkend leerbedrijf