Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Praktijkplan

Met ons praktijkplan willen we u laten zien hoe we werken.

Wat is ons praktijkplan?

Met ons praktijkplan willen we u laten zien hoe we werken. Het geeft o.a. weer hoe we de dag met de kinderen indelen en hoe we omgaan met het ruilen van opvangtijden. Het laat ook zien wanneer we open zijn voor opvang en wie er verantwoordelijk is voor uw kind(eren).

Onze pedagogische visie

Onze opvang is gericht op een bepaalde manier van opvoeden. Dit wordt uitgebreid beschreven in ons pedagogisch beleidsplan. Dit beleidsplan is het uitgangspunt voor ons praktijkplan en is bedoeld als naslagwerk zodat u weet wat u van ons kunt verwachten tijdens de opvang van uw kind(eren).

Download Praktijkplan 2024 PDF (0,9Mb)

Praktijkplan 2024

Hoe communiceren we?

We proberen altijd zorgvuldig en aandachtig de juiste informatie naar onze ouders te communiceren. Hiervoor gebruiken we verschillende kanalen zoals mondeling, e-mail, nieuwsbrief, website, informatiepakket, pedagogisch beleidsplan, gedragsregels, veiligheids- en gezondheidsplan. We verwachten dat ouders deze informatie goed opvolgen en bij onduidelijkheden contact met ons opnemen. Zo voorkomen we misverstanden en houden we de opvang transparant en duidelijk voor iedereen.